Annulatieverzekering

Ben je op zoek naar een annulatieverzekering? Ontdek dan de oplossingen van Toeris!
Niemand wil het meemaken. Al maandenlang kijk je uit naar een zuurverdiende vakantie en plots komt tegenslag roet in het eten gooien. Ziek? Tweede zit? Intrekking van het verlof? Er kan altijd wat mislopen of gewoon iets tussenkomen, waardoor je de reis moet annuleren. Gelukkig is het mogelijk om jezelf in te dekken tegen tegenslag.  Met onze annulatieverzekering bescherm je jezelf tegen financiële katers.
Bij Toeris heb je de keuze uit een tijdelijke of jaarlijkse formule. Als je vaak reist, is de tweede optie misschien interessanter voor jou. Kies uit ons aanbod de formule die het best bij je past.

Reizen is genieten. Ontdek ook onze tijdelijke reisverzekering en jaarlijkse reisverzekering. Voor de combinatie van reisbijstand en een annulatieverzekering is onze jaarlijkse all-in reisverzekering de ideale oplossing.

Contacteer ons voor verdere vragen.

Waarom een annulatieverzekering reserveren?

Heel eenvoudig: waarom zou je betalen voor een reis die je niet maakt? Redenen voor annulatie kunnen uiteenlopend zijn: je bent ziek, je reisgezel heeft een ongeval, je bent slachtoffer van diefstal, …

Bovendien lopen de kosten op tot 100% van de reissom. Last minute is ook geen oplossing: wist je dat de meerderheid van de annulaties gemeld worden enkele dagen voor vertrek? Met een verzekering van Toeris hoef je je geen zorgen te maken. Wij betalen de annulatie- en/of wijzigingskosten volledig terug. Want Toeris, da’s zorgeloos én voordelig reizen.

Op welk moment moet je de reis annuleren?

Dit dient te gebeuren zodra zich iets voordoet waardoor de geplande reis niet langer kan doorgaan. Dit om de kosten tot een minimum te beperken. Misschien kun je eerst proberen je boeking te wijzigen, door het vertrek bijvoorbeeld uit te stellen. Als dat niet mogelijk is, moet je onmiddellijk de reis annuleren.