Reisverzekering

Reizen is genieten! Samen met AXA Assistance bieden we jou en je gezin de meest complete reisverzekering aan die je de nodige bescherming geven, zowel op tijdelijke als op jaarbasis.

Reisbijstand verleent bijstand tijdens de duur van je reis. En met annulatie indien je niet op reis kan vertrekken of indien je vroeger dient terug te keren. Op de volgende pagina’s vind je een duidelijk overzicht van de premies en de waarborgen. De Algemene Voorwaarden en andere informatiedocumenten kan je ook daar consulteren.

De antwoorden op uw vragen in verband met de dekking voor Covid-19 vindt u hier?Waarom voor AXA Assistance kiezen?

  • Operational excellence met professionele medewerkers die hoogstaande kwaliteit bieden dankzij doelmatige processen en bovendien transparantie garanderen in elke fase van het proces met een eigen kwaliteitsvol medisch netwerk
  • Wereldwijde aanwezigheid – AXA Assistance behoort tot een internationale groep met een lange ervaring in bijstand. Via ons wereldwijde medisch netwerk helpen we mensen bij problemen thuis of in het buitenland. Empathie, integriteit en professionalisme zijn daarbij onze sleutelwaarden.
  • Wens je meer info over AXA Assistance, bezoek dan deze informatiepagina