Reisverzekering

Reizen is genieten! Toeris biedt jou en je gezin de meest complete reisverzekering aan die je de nodige bescherming geven, zowel op tijdelijke als op jaarbasis.

Waarom voor Toeris kiezen?

  • Boekbaar voor alle personen gedomicilieerd in een EU-lidstaat of ZwitserReisverzekering
    land
  • Je hoeft geen familiale band te hebben om
    samen onze jaarformules te reserveren
  • Geldig voor al je reizen geboekt via je reisagent of online, in België of het buitenland
  • Beveiligde online betaling of overschrijving

Wil je een tijdelijke reisverzekering afsluiten voor de duur van je vakantie? Zo kan je de kostprijs makkelijk beperken en toch helemaal gerust boeken en vertrekken.

Of reis je vaak naar het buitenland? Dan is het misschien extra voordelig om een doorlopende reisverzekering af te sluiten.
Kies uit ons aanbod de formule die het best bij je past.

Wens je ook een dekking in geval van annulatie? Dan hebben we voor jou de perfecte oplossingen: een tijdelijke annulatieverzekering of jaarlijkse annulatieverzekering. Als je vaak reist, is de tweede optie misschien interessanter voor jou. Kies uit ons aanbod de formule die het best bij je past.

Waarom een reisverzekering?

Of je nu een dagtrip, weekend of 14-daagse reis naar de andere kant van de werel
d maakt: de kans op een probleem of ongeval blijft bestaan. Zorg er dus voor dat je steeds een goede reisverzekering hebt, ongeacht de duur of de bestemming van je vakantie.

Ik heb al een verzekeing…

Veel vakantiegangers vertrekken op vakantie zonder reisverzekering omdat ze denken al verzekerd te zijn bij de mutualiteit of via een kredietkaart.

De mutualiteit staat in voor repatriëringen, maar enkel en alleen voor die van de verzekerde. In geval van problemen thuis of het overlijden van een familielid, kan je bijvoorbeeld niet kosteloos terugreizen. Vaak is de tussenkomst voor de hospitalisatiekosten beperkt tot ongeveer € 5.000, berekend op basis van de barema’s in het land van herkomst.

Ook je kredietkaart dekt je mogelijke ongemakken niet helemaal. Meestal moet het totale bedrag van de reis betaald zijn met de kredietkaart en biedt deze slechts hulp bij ongevallen. En dan zwijgen we nog van andere problemen met vluchtvertraging, niet-genoten vakantiedagen, bagage, …